Snart kan du slutföra beställningen!

Du länkas nu till Systembolaget där din nya dryckeslista för beställningen läggs upp.
Slutför beställningen genom att följa anvisningarna.
Snabbt, enkelt och tryggt.

×

För att kunna genomföra en beställning på ett tryggt och säkert sätt kommer du hänvisas via en länk till Systembolagets tjänst för beställningar. När din beställning är registrerad kommer Systembolaget se till att beställda varor körs till den Systembolagsbutik du angivit inom några dagar. Du kommer få information när varorna finns att hämta i butiken och varorna lämnas ut av butikspersonalen. Du betalar i butiken på vanligt sätt i samband med att du hämtar varorna.

Vi informerar regelbundet våra kunder och intresserade om nyheter och tips via vårt uppskattade nyhetsbrev. Normalt utkommer brevet en gång per vecka. För att få del av informationen kan du lämna din epost-adress i beställningsrutan. Det är valfritt och är inte nödvändigt för att kunna genomföra beställningen. Registrerade epost-adresser kommer endast användas som mottagare till våra nyhetsbrev. Det är möjligt att när som helst avregistrera sig från detta.

Mer information om oss hittar du via vår hemsida eller genom att kontakta oss direkt. Våra kontaktuppgifter finns längst ner på sidan.

JP CHENET ICE SPARKLING

-Succévinet som dricks med is!

Succén med mousserande vin i ”Ice Edition” är här för att stanna. Lyxa till minglet och festliga tillfällen.

ICE SPARKLING är ett elegant och välgjort mousserande vin från franska vinhuset JP CHENET särskilt framtaget för att serveras tillsammans med is i glaset. Överraska med en välkyld klirrande drink på fest och middag. Gärna tillsammans med plockmat som ost, parmaskinka, oliver, melon eller som dessertvin.

Hemligheten ligger i att vinet har en mer generös, rund fruktighet än ett vanligt mousserande vin och kan därför serveras med is i glaset. Läckert mousserande med små eleganta bubblor, frisk och balanserad lång smak. Isen förhöjer upplevelsen och framhäver en frisk doft och smak av äpple, citron och viss sötma.

Ett perfekt mingelvin! Servera och avnjut “on the rocks”, eller den lilla läckra 20cl flaskan iskall med ett sugrör.

JP Chenet ICE Sparkling
Art nr: 70765 | Alk: 10,5%
Pris 33 kr 20cl
Pris 69 kr 75cl

Summa: kr

*Läs mer

JP Chenet monogram

Stellan Kramer AB | Svärdvägen 19, 18233, Danderyd | www.stellankramer.se | contact.us@stellankramer.se