Snart kan du slutföra beställningen!

Du länkas nu till Systembolaget där din nya dryckeslista för beställningen läggs upp.
Slutför beställningen genom att följa anvisningarna.
Snabbt, enkelt och tryggt.

×

För att kunna genomföra en beställning på ett tryggt och säkert sätt kommer du hänvisas via en länk till Systembolagets tjänst för beställningar. När din beställning är registrerad kommer Systembolaget se till att beställda varor körs till den Systembolagsbutik du angivit inom några dagar. Du kommer få information när varorna finns att hämta i butiken och varorna lämnas ut av butikspersonalen. Du betalar i butiken på vanligt sätt i samband med att du hämtar varorna.

Vi informerar regelbundet våra kunder och intresserade om nyheter och tips via vårt uppskattade nyhetsbrev. Normalt utkommer brevet en gång per vecka. För att få del av informationen kan du lämna din epost-adress i beställningsrutan. Det är valfritt och är inte nödvändigt för att kunna genomföra beställningen. Registrerade epost-adresser kommer endast användas som mottagare till våra nyhetsbrev. Det är möjligt att när som helst avregistrera sig från detta.

Mer information om oss hittar du via vår hemsida eller genom att kontakta oss direkt. Våra kontaktuppgifter finns längst ner på sidan.

JP Chenet ICE sparkling rosé Flaskor JP Chenet ICE sparkling rosé

Franska vinhuset J.P. CHENET lanserar ICE SPARKLING ROSE i läcker 20cl flaska.

Trendigast i sommar - succén med mousserande rosévin i Ice Edition är här för att stanna. Lyxa till vid mingel och festliga tillfällen. 

ICE SPARKLING ROSE är ett elegant och välgjort mousserande vin speciellt framtaget för att kunna serveras med is. Överraska med en välkyld klirrande drink till fest och middag.

Hemligheten ligger i vinet som har en mer generös, rund fruktighet än ett vanligt mousserande vin och kan därför serveras med is i glaset. Läckert mousserande med små eleganta bubblor, frisk och balanserad lång smak. Isen förhöjer upplevelsen och framhäver en frisk doft och smak av äpple, smultron, jordgubbar, blommor och mineraler. 

Ett perfekt mingelvin! Servera "on the rocks" med is eller med fina sugrör direkt i flaska. 

JP Chenet ICE Sparkling ROSE
Art nr: 76060 | Alk: 11%
Pris 33 kr 20cl
Pris 69 kr 75cl 

JP Chenet monogram
Denna symbol indikerar att din beställning går via en säker anslutning på JPChenet.se. Betalar och hämtar ut gör du på ditt lokala Systembolag. Att handla via JPChenet.se är lagligt, enkelt och du behöver inga kreditkort.

Stellan Kramer AB | Svärdvägen 19, 18233, Danderyd | www.stellankramer.se | contact.us@stellankramer.se